1. Indlæg skal foregå i en sober tone. Hvis det overskrider almindelig sprogbrug vil det blive slettet. Ingen gider læse for mange eder og forbandelser.

  2. Personangreb er ikke tilladt. Selvfølgelig kan man være uenige, men alle har ret til en holdning. Indlæg med personangreb vil blive slettet. Mobning af nogen art vil heller ikke blive accepteret.

  3. Indlæg som kun har til hensigt at provokere er ikke tilladt og vil blive slettet. Racistiske indlæg vil ikke blive tolereret og derfor slettet.

  4. Indlæg kan blive fjernet, hvis de ikke er i overholder de ovennævnte regler. Gentagende overtrædelser kan resultere i en advarsel, derefter en midlertidig eller permanent udelukkelse fra gruppen.

  5. Reklamer på forummet er ikke tilladt, medmindre der ligger en aftale med Dxl’s bestyrelse derom.

  6. Som godkendt forening skal vi ligeledes overholde folkeoplysningsloven, opslag der tangerer til brud på dette, vil derfor blive slettet.

  7. Indlæg der modarbejder foreningens formål (beskrevet i vedtægter) vil ligeledes blive slettet.

  8. Dxl er ikke ansvarlig for holdninger, udtalelser eller ytringer som måtte forekomme i forummet.

  9. Er man utilfreds med at ens indlæg er blevet slettet, så lad være med at starte en tråd om dette. Send en mail til Admin og det vil blive taget op i Dxl om der er sket en fejl.

  10. Opslag på siden skal være relateret til Xbox. Opslag, der ikke decideret har noget med Xbox at gøre, kan startes med: “Offtopic:” Derefter vurderer Admin om det er et opslag der kan godkendes.

1. Aftaler mellem køber og sælger skal overholdes, ellers ryger man ud af gruppen. Er der auktion og man byder på en vare, er buddet bindende og skal overholdes. Bud skal foregå i kommentar feltet, ikke over pb.

2. Varerne skal være i acceptabel stand. Skiver skal være i god stand, tingene skal være komplet og hardware skal virke. Er det i en anden stand, skal det beskrives i annoncen.

3. Alt handel skal være efter dansk lovgivning.

4. Som udgangspunkt betaler køber for fragten, med mindre andet er aftalt.